Tømrerarbejde


Stort udvalg af forskellige tømreropgaver

Hos OTTE KLOAK & BYG er vi kreative og ser ofte mange forskellige muligheder og gode løsninger. Vi giver en kompetent og professionel vejledning og i fællesskab finder vi en løsning på dine/jeres drømme, og udfører derefter opgaven således du som kunde, bliver fuldt ud tilfreds med kvaliteten af arbejdet.

Kontakt os og få en pris
Hvis du har brug for hjælp med tømrerarbejdet, skal du ikke tøve med at kontakte os.
Vi har 12 års erfaring indenfor tømrerfaget, så om det er en lille eller stor opgave, så hjælper vi gerne. Kontakt os på telefon 61 69 88 13 eller ved at skrive en mail til os på lasse@ottekb.dk. Du kan også udfylde en kontaktformular med dine informationer om dit projekt, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi kommer også gerne ud og rådgiver.

Tilbygning Eller renovering

Skal du have lavet en tilbygning, så står vi gerne klar til at hjælpe dig med dit projekt. Vi hjælper gerne med lige netop dit projekt, om det er et køkken, badeværelse, kontor, bryggers, garage, carport eller andet, så tilbyder vi gerne vores ekspertise. Vi hjælper gerne med, at realisere dit projekt, og kommer gerne med inspiration eller forslag, men har i selv ideer tager vi selvfølgelig udgangspunkt i dem.

Totalentreprise

Vi hjælper dig gerne med hele dit projekt, og tager derfor gerne totalentreprisen på projektet. Vi er tovholdere fra start til slut. Vi sørger for kontakten til de andre faggrupper, og sørger for at arbejdet forløber som det skal. Projektet sker i samarbejde med underleverandører, det drejer sig blandt andet om murer, maler, VVS-installatører og elektrikere. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

 

Beklædning

Skal du have lavet facadebeklædning, gavlbeklædning eller et andet projekt hvor der skal beklædning på? Skal du have opfrisket huset eller måske en garage? Vi står klar til at hjælpe dig med dit beklædningsprojekt. Vi hjælper gerne med dine ønsker og har du behov for hjælp til materialevalget så rådgiver vi, dig gerne herom. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

Vinduer og døre

Skal du have skiftet vinduer eller døre? Ønsker du mere lys i boligen og vil have udskifte de gamle vinduer med noget andet som giver mere lys? Vi sikrer jer et solidt og pænt resultat. Udskifter man gamle vinduer og døre kan det måske være med til at give en besparelse på varmeregningen, samt et bedre indeklima. Vi kommer gerne ud og rådgiver og hjælper med målene. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

 

Tagarbejde

Går du og drømmer om et nyt tag? Med 12 års erfaring indenfor tømrerfaget, står vi klar til at hjælpe med at udføre arbejdet effektivt og i høj kvalitet. Vi tilbyder hjælp med nyt tag, udskiftning, efterisolering, og reparationer efter gældende lovkrav. Vi hjælper med alle typer tag herunder eternit, tagpap eller tegl mv. Selvom det måske kan virke dyrt, så er det vigtigt at man husker på fordelene ved et nyt tag. Et nyt tag med ny isolering vil måske give dig en større besparelse på din varmeregning, alt efter hvordan tilstanden er på dit nuværende tag. Et nyt tag vil også være mere modstandsdygtigt overfor storme og uvejr.

 

Træterrasse

Drømmer du om en ny terrasse, hvor du kan nyde den danske sommer? OTTE KLOAK & BYG udfører anlægsarbejde, belægningsarbejde og tømrerarbejde. Vi har stor erfaring med træterrasse og hvordan man får det hele til at passe sammen som en helhed. Ønsker du en terrasse i træ, fliser eller en blanding af begge dele? 
Nogle spørgsmål man kan overveje inden projektet: Vil du have aftensol, morgensol, sol hele dagen eller skygge? Hvilke materialer ønsker du at terrassen laves i? Hvor skal den placeres og hvordan skal den se ud? Vi rådgiver og hjælper selvfølgelig også med opgaven. Kontakt os gerne for en snak eller et uforpligtende tilbud.

Stålhal

Drømmer du om en stålhal? Mulighederne for en stålhal er mange. Vi bygger både uisolerede og isolerede stålhaller. Alt efter hvad kunden ønsker og hvad stålhallen skal bruges til. Uisolerede haller er velegnet som eksempelvis lager til erhverv, hvor opbevaringen godt kan tåle det danske vejr. Isolerede stålhaller vil være velegnet til værksteder, hvor opbevaringen ikke tåler temperaturforskelle.
Der er mange fordele ved at vælge en stålhal. Det er blandt andet billigere at bygge, hurtigere at opfører, og nemmere at udbygge og genbruge materialer, hvilke hjælper med at sparer på omkostningerne.

Kontakt os og få en pris

Hvis du har brug for hjælp med tømrerarbejdet, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har 12 års erfaring indenfor tømrerfaget, så om det er en lille eller stor opgave, så hjælper vi gerne. Kontakt os på telefon 61 69 88 13 eller ved at skrive en mail til os på lasse@ottekb.dk.
Du kan også udfylde en kontaktformular med dine informationer om dit projekt, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi kommer også gerne ud og rådgiver.

OTTE KLOAK & BYG

Bredgade 31
9610 Nørager
CVR: 43225006

Copyright © 2023. OTTE KLOAK & BYG ApS