Kloakarbejde


Kloak

Mangler du en autoriseret kloakmester, som kan udføre kloakarbejde for dig? Skal du have lagt ny kloak i nybyggeri, renoveret den eksisterende, lavet kloak i det åbne land eller måske skal du have lavet separering af regn- og spildevand. Bare rolig vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Vores erfaring med kloakarbejde sikre dig en tilfredsstillende løsning og som autoriseret kloakmester, så laver vi alt slags kloakarbejde med fokus på kvalitet. Oplever du problemer med kloakken? Kloakrør er under jorden, du kan derfor ikke se dem men du er ikke i tvivl hvis de er utætte, for så lugter der grimt. Når du er husejer, så er det dit ansvar at alle afløbsinstallationer fungerer optimalt på din grund. 

Vi hjælper med reetablering og passer godt på din have

Vi lægger stor vægt på at vi rydder så pænt op efter os som overhovedet muligt. Vi passer godt på din have, træer og blomster.
Vores mål er at minimere synlige skader på din grund så meget som muligt. Når vi udfører opgravning af kloakrør, sørger vi for at reetablere området og genskabe det oprindelige udseende, så godt som muligt. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud 
Hvis du har brug for hjælp med kloakken, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har erfaring med mange forskellige kloakopgaver.
Kontakt os på telefon 61 69 88 13 eller ved at skrive en mail til os på lasse@ottekb.dk. Du kan også udfylde en kontaktformular med dine informationer om dit projekt, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi kommer også gerne ud og rådgiver.

OTTE KLOAK & BYG

Bredgade 31
9610 Nørager
CVR: 43225006

Copyright © 2023. OTTE KLOAK & BYG ApS