Belægning


Belægning

OTTE KLOAK & BYG yder professionelt anlægsarbejde og laver mange forskellige opgaver indenfor belægning. Drømmer du om en ny indkørsel eller parkeringsområde? En sti rundt om huset eller måske en ny terrasse? Vi hjælper dig med at finde en løsning på dit projekt. Med base i Nørager, hjælper vi gerne med belægningsopgaver til både privat- og erhvervspersoner i hele landet. Det kan være små opgaver men vi hjælper også gerne med de større.

Skal du have belægning i indkørsel, drivhus eller terrasse og har brug for en pris på dit projekt, så kontakt OTTE KLOAK & BYG. Vi hjælper med at rådgive dig i hvilke fliser der passer til dit projekt og som også passer sammen med resten af boligen. Drømmer du om en terrasse i flere niveauer og med forskellige sten eller mønstre, så hjælper vi også gerne med det. Vi sørger for at belægningen anlægges korrekt, så den hverken skrider eller synker med årene. Vil du gerne være mere selvforsynende, har du grønne fingre eller har du brug for et ude sted med plads til hygge, så kan et drivhus eller orangeri være en god idé. Vi hjælper med både belægning og støbningen af fundamentet. Du kan læse mere på siden omkring støbning af fundament.

Pris på belægning
Ønsker du en pris på dit projekt kan du kontakte os på telefon 61 69 88 13 eller på mail lasse@ottekb.dk.
Du kan også udfylde en kontaktformular med dine informationer om dit projekt, så kontakter vi dig og vi kommer også gerne ud og rådgiver. Vi har erfaring med forskellige belægningsopgaver, om det er en lille eller stor opgave, så hjælper vi gerne.

OTTE KLOAK & BYG

Bredgade 31
9610 Nørager
CVR: 43225006

Copyright © 2023. OTTE KLOAK & BYG ApS