Jordarbejde


Jord- og terrænarbejde

Skal du have foretaget afrømning af muld, byggemodning af én eller flere byggegrunde eller have lavet terrænregulering, så står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder blandt andet jordbearbejdning, terrænregulering, byggemodning og udgravning. Vi har mange års erfaring og hjælper dig gerne med dit jordarbejde. Ved opførelse af nye byggerier/projekter, hjælper vi gerne med byggemodninger rundt om i Danmark.
Ved disse projekter hjælper vi blandt andet med afrømning af jord, udgravninger, håndtering og bortskaffelse af overskudsjord, etablering af nye kloakanlæg med separate regn- og spildevandsledninger.

 

Kontakt os for jordarbejde

Ønsker du en pris på dit projekt/jordarbejde kan du kontakte os på telefon 61 69 88 13 eller på mail lasse@ottekb.dk. Du kan også udfylde en kontaktformular med dine informationer om dit projekt, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi kommer også gerne ud og rådgiver. Vi har erfaring med forskellige maskinopgaver, om det er en lille eller stor opgave, så hjælper vi gerne. 

Skal du også have støbt fundament? Intet problem, først hjælper vi med det nødvendige jordarbejde, og bagefter står vi klar til at hjælpe med støbning af fundament se også mere herom på siden betonarbejde.

OTTE KLOAK & BYG

Bredgade 31
9610 Nørager
CVR: 43225006

Copyright © 2023. OTTE KLOAK & BYG ApS